Това каза в “Честно казано по Евроком Илиян Василев.  Излизането им

...
Това каза в “Честно казано по Евроком Илиян Василев.  Излизането им
Коментари Харесай

Илиян Василев: Видях фалита на един политически модел. Манол Пейков: Първите генератори са в Одеса

Това сподели в “Честно казано ” по Евроком Илиян Василев.  

Излизането им на пазара на труда, надали би създал подобен резултат. Отначало беше Българска социалистическа партия от  времето на Първанов и Румен Овчаров. След това Движение за права и свободи, само че модела ГЕРБ е сполучлив. Вие сте младеж и желаете да сте сполучлив. Два са пътищата - един да отидете да учите в Харвард, без да имате гаранция за триумф. Другата версия - влизате в асансьора на властта и посредством място, което ще ви намерят, на 31 години вие се отказвате мултимилионер. 

 

Тези хора са доста посредствени. Представете си ги на пазара на труда. 

В България мераклиите за власт в никакъв случай не са свършвали. Несъстоялия се министър на енергетиката Николай Павлов - през днешния ден СГП отхвърли да образува произвеждане против него по сигнала за една цесия. Имам документи, които потвърждават, че той е заблудил Министерски съвет, подвел е БЕХ и министъра на енергетиката. 

 

Николай Павлов трябваше да има трибуната. Поставиха го в режим на разговор и борба със самия Петков. От професионална позиция той е нискоквалифициран човек. Той не схваща какво приказва. Той няма разбиране от търговия с газ. Цялата група, която ръкопляска, той им е значим. Ако те изтърван контрола върху енергетиката, те ще изгубят привилегиите си. Въпрос е на борба за парични потоци. Класата на държавните партийни милионери, те скачат. Много поздрави от мен на Делян Добрев. Спечелих делото против него. При Добрев и Николай Павлов отсъства морала. Проблемът на България е по кой път ще тръгне. Те управляват медиите - от едната страна Андрей Райчев, от другата страна Харалан Александров. 

 

Изборът е сред хората, които живеят обикновено и паразитната класа. Митът за органичната путинофилия е цялостен мит. Той има две цели. Поддържа се изкуствено, само че той не е към Путина, а към парите. Те управляват медиите и това е огромния проблем. 

След този банкрут на ГЕРБ те към този момент няма да споделят, че могат да ръководят. Битката е такава, че Политическа партия и Демократична България би трябвало да се провеждат в по-голям тим. 

Манол Пейков: 

Нямах време през днешния ден да виждам Народно събрание, единствено се осведомих по периферни канали, тъй като работя самичък, работя с дребна група доверени хора и се постанова да си обричам цялото време на подготовка на пратките. Трябва ни физическо време да превърнем тези пари - над 600 000 лв.. Тази акция се затъркаля като снежна топка само че планински скат. Продължават хората да изпращат пари. Генераторите са 187. И 14 дарени.

 

Това нещо е по-голямо от мен, хората ме стопират по улиците. Запалих тази искра, само че тази сила я има в обществото. Някой трябваше да даде старт и да канализира силата. Отчетността и прозрачността е предписание номер едно. Има вест - първия камион дойде в Одеса. Преди минути получих видео от разтоварването на първата пратка с 23 генератора. Това са 2, 5 тона генератори. Предстои изпращането на останалите генератори на 95 % преди Коледа. В бесарабските села няма и вода. Много бомбоубежища не са екипирани с генератори. Има български учебни заведения, лечебни заведения към Херсон има запитвания. За там става дума по-големи генератори. Поръчахме 5 огромни генератори. 

 

Огромната работа в България я правят доброволци. В Пловдив има съответна грижа. Удивен съм, през последните дни хората ме стопират на улицата и ми благодарят, като че ли съм написал “История славянобългарска ”. Дарители са над 2500. Това са същинските българи. Армията ни е доста пробита от вътре в путинофилия.  Хиляди хора подаряват сред 1 и 30 000 лв..
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР